Število prispevkov : 363 Join date : 25/07/2010 Age : 29 Kraj : Celje
Naslov sporočila: Re: Mi pecado (telenovela - 2009) Sob 7 Avg 2010 - 12:58
OPISI LIKOV
Lucrecia Córdoba Pedraza (Maite Perroni)
Lucrecia je lepo devetletno dekletce, Cesarjeva sestra dvojčica in prijateljica Manuela in Juliana. Mama Rosario jo zavrača, nanjo vedno pazi varuška Delfina. Po bratovi smrti Lucrecio odpeljejo v internat, leta minevajo in Lucrecia se spremeni v čudovito žensko. Zaradi konfliktov z materjo razvije močan karakter in se tako spopada z njo. Samo ljubezen do Juliana pa bo uspela osvoboditi Lucrecio njene preteklosti, skupaj bosta odplačala očetove grehe, da bosta lahko srečna.
Julián Huerta (Eugenio Siller)
Julián je sin Rodolfa in Justine, starejši brat Josuéja in najboljši prijatelj Lucrecie. Je močan, naravno privlačen fantič. Trpi zaradi slabega zakona svojih staršev in zavisti svojega brata Josuéja. Po krivici ga obtožijo za smrt Cesarja in mu nadenejo vzedevek »El Chamuco«. Vsi ti pritiski vplivajo na to, da zraste v moškega z močnim karakterjem, ki mu bo pomagal, da se bo soočil z vsem mogočim za ljubezen Lucrecie, ki zanj predstavlja edino rešitev na tem sovražnem svetu.
Carmelo Roura (Armando Araiza)
Carmelo je sin Gabina in Ines ter Teresin brat. Po smrti svoje mame je živel zelo lagodno, vendar brez ljubezni svojega očeta. Oče zanj predstavlja oddaljeno figuro, saj njegovih pričakovanj nikoli ne bo mogel izpolniti. Sovraži ga tako močno, da bi ga bil sposoben celo ubiti. Nima pomislekov niti zmožnosti ljubiti nikogar. Zagleda se v Lucrecio, saj mu predstavlja možnost, da tako premaga očeta. Zaničuje in zavida Juliánu in ne bo odnehal dokler ga ne bo videl stran od Lucrecie.
Renata Valencia (Jessica Coch)
Renata je sestrična Lucrecie. Je povzpetna in zavistna. Želi si vse kar ima Lucrecia, vključno z ljubeznijo Juliana. Ker ga ne more osvojiti, se prepusti svoji zavisti in ne bo počivala dokler ji ga ne bo prevzela ali pa ga uničila, zato da ga njena sestrična ne bo mogla imeti.
Rosario Pedraza de Córdoba (Daniela Castro)
Poročena je s Paulinom, je mama Cesarja in Lucrecie. Lucrecio zavrača, ker je bila karakterno vedno močnejša kot Cesar. Za njo so moški tisti, ki prenašajo priimek in so edini, ki imajo pravico dedovanja. Živi zafrustrirano, ker nima več moških naslednikov, je zelo zvita in želi imeti kontrolo nad vsemi stvarmi. Nasprotuje razmerju med Lucrecio in Julianom, katerega kliče »El chamuco«, saj ga krivi za smrt svojega sina Cesarja.
Paulino Córdoba (Roberto Blandón)
Paulina je mož Rosario, oče Lucrecie in Cesarja. Je lastnik posestva »El milagro« (Čudež), Gabinov, Matiasov in Rodolfov prijatelj. Imel je razmerjo z ženo od enega svojih prijateljev. Ta greh mu povzroči veliko krivdo, ki ga bo skoraj uničila. Meni, da Lucrecia ni primerna, da prevzame posle družine, vendar občuduje njen močan karakter in prizna, da je bil nepravičen ko ji ni zaupal kot dedinji samo zaradi tega ker je ženska.
Justina Aldama de Huerta (Sabine Moussier)
Justina je Rodolfova žena, mama Juliana in Josuéa. Je zelo privlačna in čutna ženska. Bila je Paulinova in Gabinova ljubica, ampak do njiju ni nikoli ničesar čutila. Živi zagrenjeno zaradi vsega česar ji mož ni mogel dati. Je zahtevna, izsiljevalska, zamerljiva in zelo zafrustrirana. Skuša se znebiti grehov, ki se ji nabirajo. Ampak njeno pomanjkanje iskrenosti ji preprečuje, da bi to naredila na primeren način zaradi česar še naprej dela napake in povzroča bolečino osebam, ki jih ima ob sebi.
Rodolfo Huerta (Francisco Gattorno)
Je mož Justine, oče Juliana in Josuéa ter Gabinov, Paulinov in Matiasov prijatelj. Je profesor v vaški šoli, neomadeževan moški, mirnega značaja. Julian je njegov ponos in njegov brezpogojni »pajdaš«. Z Josuem ni imel istega odnosa, saj je mama prevzela vso njegovo pozornost. Življenje Rodolfa je pomagati svoji družini, svoji skupnosti in biti srečen v službi. Zaradi šibkega značaja je nemočen pred ženinimi fizičnimi in moralnimi agresijami.
LaArdilla Admin
1. uvodna špica
2. uvodna špica
3. uvodna špica
4. uvodna špica
LaArdilla Admin
Promo slike
LaArdilla Admin
Naslov sporočila: Re: Mi pecado (telenovela - 2009) Sob 7 Avg 2010 - 12:59
TT april
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Mi pecado (telenovela - 2009)